Stöd ditt favoritlag

En sann fotbollssupporter vill gärna stödja sitt lag. Ett bra sätt för en fan att visa sitt stöd är givetvis att gå på en match och uppmuntra och heja på sina favoriter från läktarplats, ge dem moraliskt stöd. Och för att göra sitt stöd än tydligare kan supporten kan också sätta på sig lagets tröja.

AIK har visserligen en egen shop, men det även andra butiker säljer supporterprylar. Hos dem kan inte bara de som är intresserade fotboll hitta vad de söker utan där finns också produkter för dem som gillar ishockey, motorsport och amerikanska fotboll.

Fotboll

En av dessa butiker på nätet heter just Supporterprylar.se. Här hittar du allt du behöver för att visa AIK – och resten av världen – att laget och fotbollen är viktiga för dig. Supporterprylar har bland annat en speciell produkt, ett armband, från AIK och Adidas för de som verkligen vill visa att AIK är laget som håller på – alltid.

Inför en större match är det är fullt med supportrar iförda den ena eller andra lagets tröja omkring arenan där fotbollsdrabbningen skall äga rum. Det bidrar till feststämningen. Och sedan kan man ju sätta på sig en keps och en halsduk i favoritlagets färger. Det går även att klä mobilen med ett skal som har lagets logga.

Har man tillgång till en flaggstång hemma går det också bra att använda den för att ge besked om vilket lag man håller på. Du hissar helt enkelt AIK:s flagga i stället för duken med de svenska färgerna. Även datorn kan få hjälpa till med att stödja det rätta laget; det finns nämligen en skärmsläckare med AIK-motiv.