För dig som tycker La Liga är den bästa serien

Bollen är rund och allt kan hända, har du hört den frasen? Är du insatt eller aktiv i fotboll så har du säkert hört den någon gång. Enligt FIFA är sporten fotboll den mest utövade, men även den sporten som har mest anhängare. Fotboll är som religion i många länder som satt en stor prägel på många samhällen på ett positivt sätt. Vi har väl alla hört talas om Zlatan Ibrahimovic resa där en av destinationerna varit La Liga.

Spaniens högsta fotbollsliga är La Liga där två av de största lagen i världen har satt sin prägel på fotbollen. Dessa lag är Real Madrid och Barcelona som alltid är med i toppen av den inhemska ligan men även i de internationella cuperna, som Champions League. Så vad kännetecknar den spanska ligan? Spanska ligan kännetecknas av dess teknik, passningsspel och fart och fläkt kort sagt.

Är ditt favoritlag Barcelona, Real Madrid eller kanske Real Sociedad eftersom Alexander Isak satt avtryck där. Det finns ett överflöd av bra spelare och bra lag i La Liga. Är du en av dem som favoriserar La Liga före andra ligor och gärna visar det? Ta en titt på nätet för att hitta prylar med La Liga.